Turun linna tarjoaa upeat puitteet moneen juhlaan ja tapahtumaan. Linnan palveluiden lisäksi alueella on majoitusta, laivaliikennettä ja merimuseo.

Olet tässä: Etusivu / Palvelut

Palvelut

Juhana Herttuan kellari

Juhana Herttuan kellarissa nautit lounasaikaan noutopöydän antimista. Lisäksi kellarista saat normaalit kahvilapalvelut. Juhana Herttuan kellaria voi kysellä myös yksityistilaisuuksiin.

Katso Leivintuvan 360 >>
Katso Holvisalin 360 >>

Museokauppa Fatabur
Museokauppa Fatabur sijaitsee sisäpihalla vasemmalla. Fataburista löytyy tuliaisia, lahjaesineitä, kirjallisuutta sekä ritari ja linnanneito-henkisiä vaatteita ja leluja. Ritariklubilaiset saavat 10 % alennuksen museokaupan hinnoista. Katso museokaupan aukioloajat >>
Juhlatilat

Päälinnassa on useita renessanssiaikaisia juhlatiloja, kuten Kuninkaansali, Kuningattarensali, Kuningattaren kamari sekä Eteläinen sali.

Katso Kuninkaansalin 360 >>

Kokoustilat
Bryggman-salia vuokrataan kokous- ja seminaarikäyttöön. Salissa on nykyaikainen kokousvarustus sekä tilaa 120 henkilölle.
Kirkko
Mikäs sen upeampaa kuin mennä Turun linnan kirkossa naimisiin! Vihkiseremonian jälkeen hääjuhlan voitte järjestää esimerkiksi päälinnan juhlahuoneistossa.
Lähialueen majoitus
Best Western Hotel Seaportista saat tasokkaan hotellimajoituksen lisäksi kaikki kokous- ja ravintolapalvelut. Seaport sijaitsee kivenheiton päässä linnasta, lähellä Viking Linen terminaalia. Siirry hotellin internet-sivuille tästä >>
näyttelykyva

Kun juhlat tai tapahtumat kaipaavat tunnelmallista pitopaikkaa, tarjoaa historiallinen linna monta mielenkiintoista tilavaihtoehtoa. Lisäksi paikalle on hyvät kulkuyhteydet, lähellä on useita majoitusmahdollisuuksia sekä Turun kaupungin kaikki palvelut vain kivenheiton päässä. Tutustu linnan tiloihin virtuaalisesti...