Elämyksellinen esitys Suomen kansallislinnasta ja yhdestä suosituimmasta matkailunähtävyydestä.

Olet tässä: Etusivu / Intro

Intro


Turun linnan internet-sivusto esittelee yhtä Suomen merkittävintä kansallisaarretta ja kulttuurihistoriallista monumenttia. Voit käydä linnassa virtuaalisesti panoraamakuvien avulla, tutustua linnan ja Suomen historiaan aikamatkalla tai löytää ideoita oman tutkimusmatkan tekemiseksi.

Sivuston toteutuksessa on käytetty interaktiivisia, innovatiivisia ja innostavia sisältöjä. Virtuaalilinna sisältää 360-asteisia panoraamakuvia lähes 80 kohteesta läpi linnan. Aikamatka kattaa vuodet 1280-2011, ja sitä kautta voi tutkailla linnan vuosisatojen tärkeimpiä vaiheita. Osan sisällöstä voi myös ladata kännykkään puhelimen viivakoodinlukijalla. Mausteena sivustolla on turunkielinen versio.

Turun museokeskuksen luovuttamaa lähdekirjallisuutta on käytetty osassa sivustoa. Lisäksi Wikipedia on ollut tärkeänä tietolähteenä sivuston toteutuksessa.

Verkkopalvelun on ideoinut ja toteuttanut innovatiiviseen viestintään erikoistunut työryhmä yhteistyössä Helmenkalastaja Oy:n kanssa.

Lue lehdistötiedote 5.4.2011 (pdf)

Näkyvyydestä internet-sivuilla kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä: eben@eben.fi tai 050 599 5370

näyttelykyva

Turun linna elää läpi vuoden. Linnan perusnäyttelyiden lisäksi tarjolla on monta mielenkiintoista näyttelyä ja tapahtumaa kaikenikäisille. Tutustu linnan tapahtumiin...

Bienvenue a turku